Oyunda Kal Derneği Blog bölümüne hoş geldiniz!

Derneğimizin Blog bölümü tamamen hür fikir ve düşüncelere ev sahipliği yapmak, farklı görüş ve düşünceleri sevgi ve saygı çerçevesinde paylaşma amacı ile açılmıştır.

3 2 1 geri sayım başladı!!! Hemen hepimizin yaka silktiği, tatsız olayların yaşandığı bir yılı nihayet geride bırakıyoruz. Kabuklarımıza çekildiğimiz, kendimizi dinlediğimiz ve kendimizle bolca vakit geçirdiğimiz bir yıl oldu. Yaşanan kötü olayların yanı sıra bol bol düşünmeye vakit ayırabildik. Bir hevesle aldığımız süslü ajandalarımıza sadece online görüşme tarihlerini yazabildik belki ama aynı zamanda çoğu alanda kendimizi geliştirme fırsatı da yakaladık. Mutfakta şaheserler yarattık, yeni hobiler edindik, yakınlarımızla görüntülü konuşmalar yaparak özlemimizi hafifletmeye çalıştık ve belki de evlerimizde bu kadar uzun kalarak kendi rekorumuzu kırdık. Ceplerimizde iyi kötü bir sürü kazançla ayrılıyoruz diyebiliriz. Kozasını yırtan kelebek gibi biz de uzun süren bu yılın sonunda umuyoruz ki yeniden sokaklara özgürce çıkabilir birbirimize sıkı sıkı sarıldığımız günlerimize dönebiliriz. Gelecek günlerin ne getireceği belirsiz gibi gözükse de geleceği bilinebilir kılma amacı ile yola çıktık. Küçükken oynadığı oyunların etkisinden çıkmadan kendini yetişkin denecek yaşlarda bulmuş herkes için her konuya değineceğimiz, birlikte sohbet edip fikirlerimizi paylaşabileceğimiz bir ortam oluşturmak istedik. Bize katılmak ister misiniz?