Seninle biraz çocukluğumuzu hatırlayalım mı?

Evden sokağa bir ok gibi fırladığımız, iki üç arkadaşımız gelsin de oyuna başlayalım diye heyecanlandığımız, zamanı unuttuğumuz, yorulmak nedir bilmeden, hevesle, heyecanla, “Aman oyun bozulmasın “ diye alacağımız keyfe odaklandığımız, kazananın kaybedene bir şeyler ısmarladığı, paylaşımın, eğlencenin olduğu o günleri…

Tüm  farkındalığımızla oyunun içinde olduğumuz o günler… Düştük kalktık, kavga ettik barıştık, yaralandık sonra o kabukları soyarken bacağımızdan, bazen üzüntü bazen zafer hissettik içimizde…Ve çocukken oynamaya hep devam ettik. Her gün yeniden başladık oynamaya.

Ne çok şey öğretti bu oyunlar hepimize. Farketmeden kendimizi tanımaya başladık, geliştik, eğlenerek değiştik, büyüdük ve hayata hazırlandık.

O zamandan bu zamana değişmeyen tek şey, istesek de istemesek de değişiyor olduğumuz gerçeği.

Bu bağlamda hepimizin kendi hayatlarımızda alacağımız karar “değişip değişmemek” arasında değil aslında. Değişim kaçınılmaz. Bununla beraber, alacağımız kararlar ile bu “değişime yön verebiliriz.”

Oyunun içinde, eğlenerek, keşfederek, üreterek…

Derneğimiz, bu değişime yön vermek için “hayatını nasıl ve hangi amaç uğruna yaşamayı seçiyorsun” sorularını kendilerine sormaya başlamış insanların bir araya gelmesi ile kuruldu. Bizler, işbirlikçi, hoşgörülü, doğaya ve insana saygılı, üreten insanların yaşadığı bir toplumda yaşamak istiyoruz.

“Geleceği bilinebilir kılmak mümkün” inancı  ile bu hayalimize ortak olacak gençlerle birlikte çocukluğumuzdaki gibi oyunlarla dönüşelim ve sizlere bir oyun alanı açalım istedik.

Hayata nasıl oyunlarla hazırlandıysak şimdi de kendi hayat oyunumuzda iyi birer oyuncu olmak için seni potansiyelini keşfetmeye, eğlenmeye, üretmeye davet ediyoruz. Başlamak için ihtiyacın olan tek şey cesaret!

Kendini tanımak ve geliştirmek isteyen, geleceğini inşa etmeye hazır her genç için buradayız.

Oyuna katılmanı heyecanla bekliyoruz!