Burcu Basmacı
Yönetim Kurulu Üyesi

1984 yılında İstanbul’da doğan Burcu Basmacı, Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü’nden mezun oldu.

2005 yılında başladığı iş hayatı boyunca banka, perakende ve STK sektörlerinde satış, iş geliştirme, üye ilişkileri, etkinlik yönetimi alanlarında aldığı görev ve yöneticilik pozisyonları ile içinde bulunduğu kurumlara değer kattı.

Türkiye’nin önde gelen ve en köklü derneklerinden biri olan PERYÖN ’de  10 yıl boyunca iş geliştirme yöneticisi olarak üye ilişkileri, kongre, etkinlik ve şubelerle iletişim alanlarında çalıştı. Kariyer Panayırı Projesi’yle 30 şehirdeki üniversitede binlerce öğrenci ile iş dünyasını buluşturdu.  Bu görevlere ek olarak; Avrupa Birliği tarafından desteklenen Hrant Dink Vakfı Sivil Toplumu Güçlendirme Hibe Programı kapsamında; “Çalışma Hayatının Çeşitlilik Odaklı Yapılandırılması” amacıyla hayata geçirdiği “İş’te BirlİKte” projesinin bir yıl boyunca proje koordinatörlüğü görevini üstlenerek projenin başarılı bir şekilde uygulanmasını sağladı.

Şubat 2021 ‘den itibaren KREA MICE’da satış müdürü olarak çalışmalarına devam ediyor.